Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε φέτος στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

Το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.


Ημερομηνίες:  7 – 11 Δεκεμβρίου 2022

Ωράριο έκθεσης: Καθημερινές: 15:00 – 21:00 & Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 21:00

Είσοδος: 6€ (Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν)

ATHENS Metropolitan Expo A.E.
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής

Αριθμός περιπτέρου: Α20


 

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας και να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας.

Σκοπός μας είναι να τα έχουμε όλα στημένα, τα SUP, τα καγιάκ, τα κουπιά, τα αξεσουάρ, όλα! Βέβαια μην περιμένετε να δείτε από κοντά και τα 11 διαφορετικά χρώματα των καγιάκ, θα ήταν αδύνατο! Ένα χρώμα από το κάθε μοντέλο θα έχουμε. Θα προσπαθήσουμε όμως να έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των προϊόντων μας.

Γιατί να μας επισκεφτείτε;

Αν είστε ιδιώτης που ψάχνετε να δείτε τι νέο κυκλοφορεί και να πετύχετε καλές τιμές σε περίοδο off season, τότε πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

  Για την περίοδο της έκθεσης θα έχουμε σπέσιαλ τιμές για όλο το κατάστημα www.sck.gr

Για να πάρετε αυτήν την ιδική τιμή, θα πρέπει να επισκεφτείτε το περίπτερό μας και να ζητήσετε το κουπόνι έκπτωσης το οποίο θα ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για online αγορές από την σελίδα μας. Έξοδα αποστολής όπως πάντα, δωρεάν!

Αν είστε επαγγελματίας, τότε θα χαρούμε να μιλήσουμε από κοντά και πιστεύω ότι σίγουρα θα έχετε να δείτε πολλά στο περίπτερό μας. Είτε έχετε μαγαζί λιανικής είτε έχετε παραλία που ενοικιάζετε, είτε ξενοδοχείο που παρέχετε υπηρεσίες έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς.

Αν έχετε κατάστημα και θέλετε να επεκτείνετε το εύρος των προϊόντων που πουλάτε, τότε στα προϊόντα SCK θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γύρω από τα θαλάσσια αθλήματα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Εμείς παρέχουμε:

  • Εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες που βγάζουμε με επαγγελματία φωτογράφο. Λένε μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, και έχουν δίκιο!
  • Ολοκληρωμένες περιγραφές στα προϊόντα και με πλήρη στοιχεία διαστάσεων και λοιπών απαραίτητων χαρακτηριστικών.
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Δεν χάνουμε κλήση, απαντάμε σε όλες!
  • Άμεση απάντηση στα mail. Εντός 24ώρου.
  • Αυθημερόν παράδοση των παραγγελιών σας στις μεταφορικές με δικό μας φορτηγό.
  • Δυνατότητα τριγωνικών αποστολών.
  • Εξαιρετικό after-sales-service και διευθέτηση εγγυήσεων.

 

Αν έχετε ή θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας υπηρεσίες θαλασσίων σπορ, ελάτε να ζητήσετε προσφορά και να τα πούμε από κοντά, σίγουρα θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με διάφορα προϊόντα κατάλληλα για επαγγελματική χρήση.

Για αυτά και άλλα πολλά, καθώς και για λεπτομέρειες για την συνεργασίας μας, επισκεφτείτε το περίπτερό μας να τα πούμε από κοντά και ζητήστε μας τους τιμοκαταλόγους.

 

Ξεκινάμε σε...

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)