Τρόποι Αποστολής

 

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε ή με κάποια από τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται, υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθείτε με ένα μέρος των εξόδων της αποστολής, όταν η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία γιατί ο όγκος των προϊόντων είναι μεγάλος και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, αυτό ισχύει κυρίως για τα προϊόντα:

• Καγιάκ πολυαιθυλενίου (μονοθέσια ή διθέσια)
• Σκληρά SUP
• Σανίδες soft surf

Τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλο όγκο και η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης. Το SCK.GR προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για την Ηπειρωτική Ελλάδα ή έως την μεταφόρτωση. Η παραλαβή γίνεται από την έδρα της μεταφορικής ή κατόπιν συνεννόησης παραδίδεται στην δηλωμένη διεύθυνση.

Το έξοδο που προκύπτει μπορείτε να το πληρώσετε με την παραλαβή των προϊόντων σας. Εμείς μπορούμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για το επιπλέον κόστος αποστολής, καθώς επικοινωνούμε με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία και σας ενημερώνουμε. Επίσης μπορείτε να μας ζητήσετε να παραδώσουμε το προϊόν στην μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε, σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι δικά σας.

Αν για παράδειγμα είστε στα Χανιά της Κρήτης, τότε θα επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής από το Ηράκλειο έως τα Χανιά. Από την Θεσσαλονίκη έως το Ηράκλειο τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνουμε εμείς.

 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το sck.gr καθημερινά (εκτός από Kυριακές & αργίες) με τους ακόλουθους τρόπους:

• Με Ταχυμεταφορά – Courier και συγκεκριμένα με την Elta-Courier.

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 1-3 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 5€ για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε “Παραλαβή από το κατάστημα της courier”. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

• Με πρακτορείο μεταφορών (1-4 ημέρες)

Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων.

Κάθε περιοχή εξυπηρετείται από διαφορετική μεταφορική εταιρεία.

Εμείς στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα και έχουμε συνεργασία με αρκετές μεταφορικές εταιρείες. Αν όμως επιθυμείτε την αποστολή με συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία με την οποία εσείς συνεργάζεστε και γνωρίζετε, παρακαλούμε μη διστάσετε να μας το γνωστοποιήσετε.

• Παραλαβή από κατάστημα

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη:

→ SURF CENTER ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ,  Γ. Παπανδρέου 43, τκ. 54646, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 424 857 ή να στείλετε email στο: info@sck.gr