Τρόποι Αποστολής

 

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές, δεν υπάρχουν! Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται!

Θα σας στείλουμε την παραγγελία σας είτε με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε με μεταφορική εταιρεία αν όγκος των προϊόντων είναι μεγάλος και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το SCK.GR προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 100€ σε Ελλάδα και αντίστοιχα άνω των 150€ σε Κύπρο.

∗ Courier: Ισχύει για όλα τα δέμα αξίας 100€ και άνω που μπορούν να παραδοθούν με courier.
∗∗ Μεταφορική: Ισχύει για μέχρι την έδρα της μεταφορικής ή την μεταφόρτωση. Παράδειγμα, αν η παράδοση γίνει στο νησί της Ρόδου, τα έξοδα είναι δωρεάν έως το λιμάνι του Πειραιά. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το sck.gr καθημερινά (εκτός από Kυριακές & αργίες) με τους ακόλουθους τρόπους:

• Με Ταχυμεταφορά – Courier και συγκεκριμένα με την Elta-Courier.

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 1-3 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€

Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για παραγγελίες έως 99,99€

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε “Παραλαβή από το κατάστημα της courier”. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

• Με πρακτορείο μεταφορών

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 1-8 ημέρες.

Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων.

Κάθε περιοχή εξυπηρετείται από διαφορετική μεταφορική εταιρεία.

Όμως, όπως γνωρίζετε, ορισμένες περιοχές και νησιά έχουν αρκετά πιο δύσκολη εξυπηρέτηση όσον αφορά την μεταφορά ογκώδη αντικειμένων.

Εμείς στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα και έχουμε συνεργασία με αρκετές μεταφορικές εταιρείες. Αν όμως επιθυμείτε την αποστολή με συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία την οποία γνωρίζετε ή συνεργάζεστε, μη διστάσετε να μας το γνωστοποιήσετε!

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€ μέχρι την έδρα της μεταφορικής ή την μεταφόρτωση.

Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για παραγγελίες έως 99,99€

• Αποστολή στην Κύπρο

Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 4-8 ημέρες.

Η αναχώρηση γίνεται από Θεσσαλονίκη κάθε Σάββατο. Η παραγγελία θα πρέπει να έχει ληφθεί και πληρωθεί έως και την Πέμπτη για να προλάβουμε εμείς να την ετοιμάσουμε και να την παραδώσουμε στην έδρα της μεταφορικής στην Θεσσαλονίκη.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ μέχρι την έδρα της μεταφορικής.

Τα έξοδα αποστολής είναι 15€ για παραγγελίες έως 149,99€

Η μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε για Κύπρο είναι η S.B.S.Shipping L.T.D. και θα σας εξυπηρετήσει είτε για μικρά δέματα είτε για μεγάλα δέματα.

Τα μικρά δέματα συνήθως παραδίδονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Τα μεγάλα δέματα (κανό-καγιάκ, SUP, surf) θα τα παραλάβετε από την κοντινότερη σε εσάς έδρα της μεταφορικής. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνει παράδοση κατ’ οίκον μπορείτε να επικοινωνήσετε και θα συνεννοηθείτε απευθείας με την εταιρεία.

Για λόγους ασφαλείας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα σας ζητήσουμε τον αριθμό της ταυτότητας σας. Αυτή η πληροφορία θα γραφτεί μόνο στο δελτίο αποστολής που συνοδεύει το δέμα σας και δεν παραμένει στα αρχεία μας.

• Παραλαβή από κατάστημα
Κεντρική διάθεση:
SURF CENTER ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ, Γ. Παπανδρέου 43, 54646, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 428 128.

 

Για περισσότερες επιλογές ανατρέξτε στην σελίδα Δίκτυο Συνεργατών και επικοινωνήστε με όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί για να βάλετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε από το κατάστημα της επιλογής σας.

Surf Center

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 424 857 ή να στείλετε email στο: info@sck.gr