Για την ιστορία

Το SCK είναι ένα Ελληνικό brand που εμπνευστήκαμε και σχεδιάσαμε στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε μια οικογένεια, που αγαπάμε τη θάλασσα, έχουμε εμπειρία στο εμπόριο θαλασσιών σπορ από το 1985 και ασχολούμαστε ενεργά με διάφορα θαλάσσια αθλήματα. Θέλαμε μια μάρκα που να μπορεί να καλύπτει άριστα τις ανάγκες της Ελληνική αγοράς, να υπερτερεί ποιοτικά και να είναι όμορφη.

Που φτιάχνονται;

Όλα τα προϊόντα που σχεδιάζουμε, τα παράγουμε σε εξειδικευμένα εργοστάσια, κατά κύριο λόγο στην Κίνα.

Πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με εισαγωγές, φέρνουμε δείγματα για έλεγχο και δοκιμή και αφού προχωρήσουμε σε τελικές βελτιστοποιήσεις και συμφωνήσουμε με το εργοστάσιο προχωράμε στην τελική εισαγωγή.

Κάθε διαφορετική κατηγορία προϊόντων, παράγεται σε διαφορετικά εργοστάσια. Η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα και μπορεί να μας πάρει έως και χρόνο για να αποφασίσουμε να λανσάρουμε ένα νέο προϊόν.

Ποιος τα σχεδιάζει;

Ο σχεδιασμός καθώς και η επικοινωνία με τα εργοστάσια παραγωγής γίνεται εξολοκλήρου από την Σοφία Κατσαρέα.

Οι σπουδές της στην γραφιστική, η εμπειρία της στο εμπόριο και στα σπορ, καθώς και τα χρόνια ενασχόλησης με το εξειδικευμένο κατάστημα λιανικής θαλασσίων σπορ, έχουν συνθέσει τα σωστά συστατικά για να πετύχει το γλυκό.

SCK paddle boards soft-top

Ποιοι είναι οι στόχοι μας;

Η ιδέα ξεκίνησε το 2014, από την ανάγκη για σανίδες SUP που να είναι οικονομικές αλλά πολύ καλής ποιότητας και με ωραίο σχεδιασμό.

Τότε ήδη κάναμε τις δικές μας εισαγωγές με καγιάκ πολυαιθυλενίου, και είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε ένα δίκτυο χονδρικής και το επόμενο βήμα ήταν να «ονομάσουμε» την μάρκα. Αρχίσαμε να ψάχνουμε τα προϊόντα που ξέραμε ότι είναι χρήσιμα για αυτά τα αθλήματα, να βρίσκουμε τις κατάλληλες πηγές και να βάζουμε χρώμα στην ζωή μας. Δεν άργησε να εξελιχθεί σε πάθος, με στόχο να δημιουργήσουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων γύρω από τον θαλάσσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό, ιδιωτών και επαγγελματιών.

Άρα τους στόχους μας θα τους συνοψίζαμε ως εξής:

• Να παρέχουμε αξιόλογα προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.
• Να είμαστε συνεπείς στην ποιότητα που προσφέρουμε.
• Να είμαστε δίπλα στον πελάτη, ανθρώπινα και έχοντας πλήρη γνώση των προϊόντων μας.
• Να δημιουργήσουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων γύρω από τον θαλάσσιο ερασιτεχνικό αθλητισμό, ιδιωτών και επαγγελματιών.
• Να βοηθάμε τους επαγγελματίες πελάτες μας να αυξήσουν τις πωλήσεις παρέχοντας πλήρη εξυπηρέτηση, επαρκές απόθεμα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, έντυπη ύλη, βοήθεια με τις μεταφορικές, κλπ.

SCK Nereus kayak for 2 adults and one child

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Το κοινό μας κατά κύριο λόγο είναι οικογενειάρχες και άνθρωποι που απλά θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο στην θάλασσα.

Άνθρωποι που μπορεί να μην είχαν καμία επαφή πρωτύτερα με σανίδες surf, άνθρωποι που θέλουν να ευχαριστηθούν την θάλασσα στο έπακρο, αλλά και αθλητές που θέλουν κάτι λιγότερο αγωνιστικό για τις διακοπές τους.

Ναι, τα προϊόντα μας είναι εξειδικευμένα γύρω από τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

SCK fishing single seat kayak Conger