Οι νέες soft-top σανίδες θα είναι διαθέσιμες από αρχές του 2022 και ανυπομονούμε να τις πάρουμε στα χέρια μας!

Μόλις παραλάβουμε, θα φωτογραφίσουμε τα μοντέλα μας με επαγγελματία φωτογράφο, γιατί έτσι θα μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε σωστά τις σανίδες όπου και αν είστε!

Γνωρίστε τα μοντέλα μας με το όνομά τους…
new SCK soft-top SUP boards range

 

Γιατί οι σανίδες soft-top είναι η καλύτερη πρώτη επιλογή, σκληρής σανίδας SUP;

Τα Soft Top είναι τα τέλειο all-round Stand Up Paddle boards. Το κλασικό τους σχήμα παρέχει αβίαστη ολίσθηση σε flat water συνθήκες και εύκολο Surfing σε μικρά έως μεσαίου μεγέθους κύματα!

Η κατασκευή τους με την απαλή αλλά στιβαρή τεχνολογία Soft Top, προσφέρει μεγάλη άνεση κινήσεων και προστατεύει τον χρήστη και την σανίδα από χτυπήματα! Η επιφάνεια της σανίδας είναι εξολοκλήρου καλυμμένη από αντιολισθητικό υλικό EVA.

Έχουν διαστάσεις που επιτρέπουν την εύκολη εισαγωγή σας στο σπορ ενώ η συμπαγή τους κατασκευή προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Παράλληλα οι κουπιές σας είναι πιο αποδοτικές και άρα μπορείτε να ευχαριστηθείτε ταχύτητα και να πιάσετε από μικρά έως μεσαία κύματα.

Ο οικονομικός παράγοντας είναι μια σημαντική παράμετρος όταν ψάχνετε την σανίδα που θέλετε να αγοράσετε. Αυτές οι σανίδες, καθώς η κατασκευή τους είναι λιγότερο χρονοβόρα και με μικρότερο κόστος, έχουν εν τέλη καλύτερη τιμή λιανικής.

Οι 11άρες έχουν μια περισσότερο touring διάθεση ενώ οι 11’6’’ έχουν ένα κλασικό σχεδιασμό all round σανίδας.

Και οι δύο διαστάσεις είναι εξαιρετικά σταθερές με πολύ ευχάριστη ολίσθηση στο νερό, καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος ικανοτήτων αναβάτη. Αυτές οι σανίδες προσφέρουν καθαρή διασκέδαση, ανεξάρτητα από το αν είναι η πρώτη σας φορά σε σανίδα ή αν είστε έμπειρος κωπηλάτης.

Soft-top SUP boards με επιπλέον ενίσχυση σε γάστρα και κατάστρωμα είναι η ιδανική επιλογή για αρχάριους αλλά και έμπειρους αναβάτες που θέλουν μια σκληρή σανίδα επιλέγοντας την πιο οικονομική λύση των Soft-Top σανιδιών. Επίσης ιδανική επιλογή για σχολές και ενοικιάσεις καθώς έχουν μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα και πτώσεις, προστατεύοντας την σανίδα και τον αναβάτη!

Ενδείκνυνται για χρήση:

Χαρακτηριστικά κατασκευής:

Σταθερή και γερή κατασκευή με 2 στρώσεις υαλοΰφασμα 6oz στο κατάστρωμα και 1 στρώση στην γάστρα.
Γάστρα από HDPE ανθεκτικό υλικό σε χτυπήματα
2 wooden stringers για μέγιστη σκληρότητα
Υλικό πυρήνα: EPS foam
Επένδυση καταστρώματος εξολοκλήρου με EVA deck
Λάστιχο στην πλώρη, για μεταφορά διάφορων αντικειμένων
Leash plug στην πρύμνη
Αυτόματη βαλβίδα αποσυμπίεσης
Internal λαβή μεταφοράς
Τέλειο «δέσιμο» σανίδας με την μέθοδο vacuum bagging

 

Γράφημα κατασκευής:

EVA soft top SUP construction SCK

Με πάχος σανίδας 5’’ έχουμε πετύχει άριστη άνωση και σταθερότητα για αρχάριους χρήστες ενώ παράλληλα έχουμε ιδανική σκληρότητα προσφέροντας καλύτερη ταχύτητα και ασταμάτητη χρήση σε πολλές καιρικές συνθήκες.

Μια ιδιαίτερα σταθερή σκληρή σανίδα SUP που θα απολαύσετε στην καθημερινότητά σας με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας, είτε μόνος σας για χαλαρές βόλτες ή γυμναστική.

Είναι η σανίδα που ψάχνατε!

 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα soft-top SUP. Τις νέες σανίδες καθώς και τα πρώτα μοντέλα Soft Top που μας έκαναν να αγαπήσουμε αυτήν την κατασκευή σανιδιών ώστε να σχεδιάσουμε και να φέρουμε αυτή τη νέα σειρά…

Πίνακας διαστάσεων:

Photo galery

Δείτε όλες τις σκληρές σανίδες SUP στο eshop:

Βλέπετε 7–9 από 10 αποτελέσματα

  • SCK SUP soft-top Pineapple 11'6''

    SCK σανίδα SUP soft-top Pineapple 11’6″

    869.00
  • Soft-Top SUP board SCK Avocado 11'6"

    SCK σανίδα SUP soft-top Avocado 11’6″

    869.00
  • SCK σανίδα SUP soft-top Starfish 10′

    SCK σανίδα SUP/surf soft-top Starfish 10′

    769.00

 Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το έντυπο που περιγράφει με δύο λόγια τα χαρακτηριστικά των σανιδιών κάνοντας κλικ εδώ.