Έπειτα από ένα περίεργο καλοκαίρι με covid και περιορισμούς, οι περισσότεροι από εμάς βρήκαμε διέξοδο στα μοναχικά θαλάσσια αθλήματα. Η επαφή με την θάλασσα μας βοήθησε και μας ανανέωσε!

Η φουσκωτή σανίδα SUP eψilon ήταν το best seller και ξέρουμε γιατί. Ξεχώρισε με το ζωντανό της χρώμα, τα διακριτικά της σχέδια και την νεανική της διάθεση. Το χρώμα της ,το τυρκουάζ, το εμπνευστήκαμε από τις υπέροχες θάλασσες Αιγαίου! Βέβαια εμείς οι βορειοελλαδίτες, την έμπνευση την πήραμε από την Χαλκιδική, όμως, κι αν έχουμε ταξιδέψει την παραθαλάσσια Ελλάδα, όνειρο τα νερά της όπου κι αν είστε!

Για την καλοκαιρινή σεζόν 2022, αποφασίσαμε αν ανταπεξέλθουμε στις αιτήσεις σας και να προσθέσουμε περισσότερα μεγέθη στο συγκεκριμένο μοντέλο. Έτσι, η σειρά eψilon μεγαλώνει προσφέροντας τρεις διαστάσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

SCK φουσκωτή σανίδα SUP eψilon 9′ πακέτο

SCK Φουσκωτή σανίδα SUP 9' κομπλέ πακέτο
SKU: 0102-911

Τιμή:

249.00

SCK φουσκωτή σανίδα SUP eψilon 10′ πακέτο

SCK Φουσκωτή σανίδα SUP 10' κομπλέ πακέτο
SKU: 0102-1011

Τιμή:

269.00

SCK φουσκωτή σανίδα SUP eψilon 11′ πακέτο

SCK Φουσκωτή σανίδα SUP 11' κομπλέ πακέτο
SKU: 0102-1111

Τιμή:

289.00

Τι κάνει την σειρά eψilon ξεχωριστή;

Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε προσιτή τιμή που καλύπτει όλους όσους θέλουν μια όμορφη σανίδα, με στιβαρή κατασκευή, που να περιλαμβάνει στο πακέτο της όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Πάνω απ’ όλα όμως απευθύνετε σε όσους θέλουν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή με άριστο after sales service και πληθώρα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Όταν σχεδιάζαμε την eψilon σκεπτόμασταν πως μπορούμε να προσφέρουμε ένα όμορφο design, να κρατήσουμε χαμηλά την τιμή ενώ παράλληλα να μείνουμε στην υψηλή ποιότητα που αποζητάμε από τα προϊόντα μας.

Mετά από πολλές χρωματικές παραλλαγές καταλήξαμε σε αυτόν τον συνδυασμό αποχρώσεων γιατί διαπιστώσαμε ότι αρέσει σε σχεδόν όλους, ανεξαρτήτως φίλου και ηλικίας.

Έπειτα από αρκετή διαπραγμάτευση με την παραγωγή και ενώ η αγορά συνεχώς ανεβάζει τιμές (για πολλούς και διάφορους λόγους, καλύτερα ρωτήστε έναν χρηματιστή…) εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τις ίδιες τιμές με την προηγούμενη χρονιά. Και ναι, είναι επιτυχία αυτό!

Η κατασκευή έχει γίνει και πάλι στο εργοστάσιο που εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια, μας ξέρουν και τους ξέρουμε και έτσι εξασφαλίζουμε υψηλή και δοκιμασμένη ποιότητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κατασκευή από single layer drop stitch με πάχος σανίδας 5’ δίνει τέλεια σκληρότητα προσφέροντας καλύτερη σταθερότητα σε σχέση με τις 6’ γιατί ο χρήστης είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του νερού αποκτώντας έτσι καλύτερο έλεγχο στην ισορροπία.

Το μεγάλο αντιολισθητικό pad δίνει χώρο, είναι άνετο για κάθε κωπηλατική θέση (και μη) ενώ είχαμε στο μυαλό μας την δυνατότητα να μπορεί ο χρήστης να κάνει SUP yoga! Ιδιαίτερα ανθεκτικό, ακόμα και σε νυχάκια σκύλου. Αν όμως το σκυλάκι σας αφήσει τα σημάδια του στο SUP, σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν φταίει η κατασκευή. 

Τα D-rings για την εφαρμογή καθίσματος προεξέχουν από το pad χωρίς να ενοχλούν. Το κάθισμα του καγιάκ καλό είναι να προσαρμοστεί και να τοποθετηθεί στο κέντρο ή πίσω από την κεντρική λαβή του SUP.
Το βάρος θα κεντράρεται ώστε να κρατάει η σανίδα μία ευθεία πορεία, ενώ η τοποθέτηση ελαφρώς προς τα πίσω θα βοηθήσει στο να στρίβει ευκολότερα. Έτσι σε κάθε περίπτωση θα έχετε μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό της σανίδας ως καγιάκ.

Το Kick tail στην πρύμνη και τα τρία πτερύγια εξυπηρετούν στο surf και βοηθάνε στις επιτόπιες στροφές.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο eψilon;

Μέσα στο κουτί θα βρείτε την σανίδα στο επιθυμητό μέγεθος, τυλιγμένη και ασφαλισμένη με ιμάντα.

Ένα κουπί αλουμινίου μαύρο, ρυθμιζόμενο 165-215cm και σπαστό σε 3 μέρη.

Την τρόμπα χειρός η οποία είναι διπλής ενεργείας με ενσωματωμένο μανόμετρο και ένδειξη πίεσης σε PSI ή bar.

Την τσάντα πλάτης, με φερμουάρ και άνετο χώρο.

Ένα safety leash, σπιράλ 10ft σε τυρκουάζ χρώμα.

Το κιτ επισκευής και τις οδηγίες χρήσης.


Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το έντυπο που περιγράφει με δύο λόγια τα χαρακτηριστικά των σανιδιών κάνοντας κλικ εδώ.