Πολιτική επιστροφών

  • Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος: 
Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.
  • Επιστροφή για αλλαγή νούμερου:
Σε περίπτωση που το νούμερο που παραγγείλατε δεν είναι το κατάλληλο, μπορείτε να το αλλάξετε, εφόσον έρθετε πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων για να βεβαιωθείτε για την διαθεσιμότητα. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις μεταφορικών.
Για να επιστρέψετε τα προϊόντα παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και αποστείλετε μας ένα mail στο info@sck.gr με θέμα ‘αλλαγή νούμερου’, για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Αιτιολογία, παρατηρήσεις.
  • Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτϊολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Απαιτείται η γνωστοποίηση Τραπεζικού λογαριασμού για την επιστροφή των χρημάτων.
  • Ακύρωση Παραγγελίας
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωσή της, στείλτε e-mail στο info@sck.gr αναφέροντας αν θέλετε και το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 424857.